Meer informatie

Om onze en daarmee ook uw kosten zo laag mogelijk te houden versturen wij geen schriftelijke informatie.
Alle benodigde informatie kunt u vinden op deze website. Hebt u desondanks toch nog vragen, dan kunt u ons bereiken via ons contactformulier.

Datum en tijd:
Dinsdag 14 augustus tot en met vrijdag 17 augustus 2018
Middagstart: 12.00 tot 14.30           
Avondstart: 17.30 tot 18.30
Afmelden voor 22.00 uur.

Vertrek en aankomst:
Start en finish vanaf Café Dorpzicht, Dorpsplein 2 te Lage Mierde
Inschrijving per dag of per 4 dagen is mogelijk.
Prijzen: € 6,00 (voor 4 dagen)
Kinderen tot 12 jaar € 2,50 (voor 4 dagen)
Los per dag: € 2,50       
Elke deelnemer die tenminste drie dagen heeft gereden krijgt bij aankomst op de laatste dag een mooie medaille uitgereikt. Daarnaast zijn er speciale medailles voor mensen die vijf, tien, vijftien of twintig jaar mee rijden.

Inschrijving:
Voorinschrijving is niet mogelijk. U kunt gewoon inschrijven bij aanvang van uw eerste fietstocht.
De eerste dag meldt u zich bij de inschrijftafel, u geeft hier aan of u voor alle dagen of per dag wilt inschrijven. U betaalt hier de inschrijfkaart (€6,00 voor alle dagen of € 2,50 per dag) en u krijgt een startkaart uitgereikt.
Deze vult u volledig in en met de ingevulde startkaart gaat u naar de organisatietafel. Daar wordt het controlestrookje van uw startkaart afgehaald en u krijgt het resterende deel, de stempelkaart terug, samen met de routebeschrijving.
Onderweg komt u twee controleposten tegen (één welke vooraf niet bekend is en één bij een café zoals op de routebeschrijving is aangegeven. Bij de controleposten laat u de stempelkaart afstempelen.
Let op, de controlepost is tot plm. 15.30 uur in het café aanwezig. Komt u later bij de controlepost, dan kunt u in het café uw stempelkaart laten aftekenen. Mist u toch een controlepost, dan doen we daar niet moeilijk over.
Bij uw terugkeer bij café Dorpzicht levert u de stempelkaart in en krijgt u het controlestrookje mee naar huis (ook als u per dag hebt ingeschreven).
De volgende keer dat u weer komt fietsen, levert u het controlestrookje in bij de organisatietafel en krijgt u, net als op de eerste dag uw stempelkaart samen met de routebeschrijving uitgereikt.

Routes:
De lengte van de routes is tussen 25 en 35 kilometer per dag.
Er is ook een mogelijkheid tot verlenging met ongeveer 10 km.
De routes zijn volledig uitgepijld.
Toch krijgt u bij ons altijd een routebeschrijving mee. Mocht er een pijl zijn verdwenen, dan kunt daarmee altijd weer de route vervolgen.

Locatie:
Lage Mierde ligt in de Brabantse Kempen, tegen de Belgische grens.
Ter ondersteuning is er een servicewagen met EHBO-er op de route aanwezig en wordt er gezorgd voor een drankje en een hapje onderweg.